Ugrás a tartalomhoz

🛒 Fizetés utánvétellel | ☎️ Telefonos rendelés: +36 1 701 0660

Megvásárolt termék visszaküldési joga

1. A megvásárolt termék visszaküldésének joga
A fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelően Ön a megvásárolt termékeket büntetés és indoklás nélkül visszaküldheti. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a termék átvételétől számított 30 napon belül értesítsen minket a következő weboldalunkon: lavunda.hu . A visszaküldendő termékeket az értesítéstől számított 30 napon belül kell visszaküldeni az alábbi címre: Boulevard Lipnik, 106, Ruse 7000, Bulgária

Ha az alábbi feltételek mindegyikének megfelel, akkor a visszaküldött termékekre teljes visszatérítést biztosítunk:

1.1. A termékeket eredeti csomagolásukban, hiányosan használt állapotban kell visszaküldenie.

1.2 Biztosítsa, hogy a termékeket nem használták, nem változtatták meg és nem sérültek meg.

1.3 Küldje vissza nekünk az eredeti számlát, amellyel együtt kapta a termékeket, vagy a rendelés számát.

A termékek visszaküldésének költségei Önt terhelik.

Értesítjük Önt, ha a visszaküldött termékeket nem tudjuk elfogadni, mert azok nem felelnek meg az előző 1.1., 1.2. és 1.3. pontban meghatározott feltételeknek Ebben az esetben dönthet úgy, hogy a termékeket saját költségén visszaküldi Önnek. Amennyiben Ön a fenti szállítást visszautasítja, fenntartjuk a jogot, hogy a termékeket és az azokért kifizetett összeget visszatartsuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megvásárolt termékek szállítása után fizetett vámok és adók (ha vannak) nem téríthetők vissza.

2. Reklamációk
2.1 Sérült szállítmányok esetén panaszt tehet:

a küldemény átvételekor a futár jelenlétében, a fuvarlevélben feltüntetett módon, a hiányosságról két példányban, a címzett és a futár aláírásával ellátva.
megszállottság

a küldemény kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül a info@lavunda.hu e-mail címen, a rendelési számot és a termékről/termékekről készült fényképeket kell megadni.
2.2 Bár termékeinkre 100%-os garanciát vállalunk * és a használatukból származó tényleges előnyök meghatározása egyedi, feltételezzük, hogy vannak olyan vásárlók, akik elégedetlenek a hatékonyságukkal. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek. Amennyiben a panasznak alapos oka van, azt a termék átvételétől számított 30 napon belül lehet benyújtani.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállított áruval szembeni túlérzékenység vagy allergiás reakció nem tekinthető az áru hibájának. Hasonlóképpen nem minősülnek hibának az ingyenes ajándéktárgyak és egyéb ingyenes tételek hibái, amelyeket a megrendelése mellé biztosítunk.

* A www.lavunda.hu weboldalon talál információkat annak érdekében, hogy az egyes termékek használata során a lehető legjobb eredményeket érje el.

Ha az ingyenes termék(ek)et a visszaküldeni kívánt termék megvásárlásához mellékelték, akkor azokat a megfelelő formában (hiánytalanul és használatlanul, eredeti, nyomtatás nélküli csomagolásban) kell visszaküldeni.

3. Visszatérítések és eljárások
A visszaküldött termékek visszatérítési eljárása a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül kezdődik.

A visszaküldött termékek megvásárlására kifizetett összeg visszatérítésének időtartama az Ön által használt fizetési módtól függ:

Utánvét: a szállításkor vagy a helyszínen kifizetett összegek kizárólag banki átutalással kerülnek visszatérítésre az Ön bankszámlájára.
Hitelkártyával / bankkártyával történő vásárlás: minden összeg visszatérítésre kerül ugyanarra a számlára (kártyára), amelyről a fizetés történt. A visszafizetési idő a kártyakibocsátó társaság politikájától is függ;
PayPal-on keresztül történő fizetés: A visszatérítés a PayPal számláján kerül jóváírásra, és azonnal láthatóvá válik. A PayPal-fiókhoz kapcsolódó hitelkártyaösszeg tényleges visszatérítése a kártyát kibocsátó cégtől függ.
A közzététel dátuma: 16.12.2022. 

Utánvételes fizetés

Garantáltan biztonságos fizetés a megrendelés kézhezvételekor

Szállítás GLS futárszolgálattal 2-5 munkanapon belül

Mindig gyors szállítás megbízható futárunkkal: a GLS-sel

100%-os biztonságos fizetés készpénzzel vagy bankkártyával!

Ügyfeleink elégedettsége az első számú prioritásunk!

+36 1 445 3893

Kérdése van? Telefonon hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között állunk rendelkezésére. Továbbá emailben bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.