Ugrás a tartalomhoz

🛒 Fizetés utánvétellel | ☎️ Telefonos rendelés: +36 1 701 0660

A vásárlásra vonatkozó szabályok

Az alábbi értékesítési feltételek szabályozzák a termékek ajánlását és értékesítését weboldalunkon (lavunda.hu). A lavunda.hu-n vásárolt termékek tulajdonosa a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd., székhelye: Kína, Room 201 , NO.2 Zhongwuwei shangyue 2nd street, UIC 91441900MA4UTXQG6H, adószám és ÁFA regisztrációs szám: 91441900MA4UTXQG6H.
Lavunda.hu értékesítési szabályok.

1. Értékesítési szabályok a lavunda.hu
1.1 DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd termékeket kínál a lavunda.hu.
1.2 DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd fenntartja a jogot, hogy ne dolgozza fel és ne teljesítse azokat a megrendeléseket, amelyek nem felelnek meg a lavunda.hu vásárlási szabályainak.
1.3 A jelen általános vásárlási feltételek szabályozzák a lavunda.hu termékek megrendeléseinek elfogadását és teljesítését a lavunda.hu felhasználói és a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. között.

2. A lavunda.hu weboldalon történő megrendelés módja
2.1. A lavunda.hu weboldalon egy vagy több termék megvásárlására vonatkozó megrendeléshez ki kell töltenie az online megrendelőlapot, és azt elektronikusan el kell küldenie az utasításoknak megfelelően.
2.2 A megrendelőlap (megrendelés) tartalmazza az egyes megrendelt termékek főbb jellemzőit és egységárát (beleértve az összes fizetendő adót és díjat), az egyes termékek megvásárlásához használt fizetési módot, a megvásárolt termékek szállítási feltételeit, a szállítási és szállítási költségeket. A weboldalon linkeket talál a megvásárolt termékek visszaküldésének szabályaira és feltételeire, a szállítási és szállítási költségekre, valamint az eladóra vonatkozó információkat, postai és e-mail címeket, valamint azt a határidőt, amelyen belül az eladó ígéri az áru leszállítását.
Információkat talál az elállási jog gyakorlásának szabályairól és feltételeiről, a vásárlás visszaküldésének módjáról és határidejéről, valamint arról, hogy a fogyasztóvédelmi jogszabályok alapján milyen körülmények között veszítheti el elállási jogát.
2.3 A megrendelés akkor tekinthető elfogadottnak, ha a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. megkapta a megrendelőlapon (megrendelés) szereplő elektronikus megrendelést, és a megrendelésre vonatkozó információkat helyes megrendelésként megerősítették.
2.4 A megbízási űrlap (megrendelés) átadása megfelel a meghatározott összeg megfizetésére vonatkozó kötelezettségnek. A megrendelőlapot a megrendelés feldolgozásáig a törvényi előírásoknak megfelelően adatbázisunkban tároljuk.
2.5 A megbízási űrlap kézhezvételét követően a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. feldolgozza a megrendelést.

2.6 DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd fenntartja a jogot, hogy ne dolgozzon fel vagy kezeljen olyan megrendelést, amely hiányos vagy pontatlan, vagy a termékek már nem állnak rendelkezésre (raktáron). A fenti esetekben e-mailben értesítjük Önt arról, hogy a szerződés nem teljesült. teljesítésre, és hogy a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd nem teljesítette a megrendelését, megjelölve az okokat. Ha a lavunda.hu weboldalon felsorolt termékek már nem állnak rendelkezésre a weboldal utolsó látogatásakor, vagy miután a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd megkapta a megrendelőlapját, a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd tájékoztatja Önt a megrendelt termékek hiányáról a megrendelés DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd általi kézhezvételének napjától számított 10 napon belül.
Ha a megrendelőlapot (megrendelést) elküldték és az árat olyan termékekre fizették ki, amelyek már nem állnak rendelkezésre, a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd indokolatlan késedelem nélkül visszatéríti az ezekért a termékekért kifizetett összeget, és a felek közötti megállapodás megszűntnek tekintendő.
2.7 A megrendelőlap (megrendelés) DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. részére történő elküldésével Ön feltétel nélkül elfogadja és köteles betartani a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. jelen általános értékesítési feltételeit. Amennyiben nem ért egyet a jelen Általános Szerződési Feltételek egyes rendelkezéseivel, kérjük, ne adja le megrendelését a lavunda.hu termékek megvásárlására.
2.8 A szerződés hatályba lépését követően az Eladó e-mailben visszaigazolja a megrendelés átvételét. A megrendelőlap elküldésével Ön elfogadja és elfogadja a lavunda.hu Általános Eladási Feltételeket és a további linkeken keresztül elérhető feltételeket, beleértve a Felhasználási Feltételeket, az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Visszatérési Szabályzatot.
2.9 Szeretnénk emlékeztetni Önt, hogy minden megvásárolt terméket abban az országban kell felhasználni, ahonnan a megrendelés érkezett.
Ha azonban úgy dönt, hogy a terméket egy másik országba exportálja, Ön felelős a vásárlás országának exporttörvényeinek és annak az országnak az importtörvényeinek betartásáért, ahová az árut importálják. A DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. nem felelős ebben az esetben.

3. Termékszavatosság. A termékek árai
3.1 A lavunda.hu-n luxus és minőségi termékeket kínálunk eladásra.
3.2 A termékek főbb jellemzői a lavunda.hu-n a termék megfelelő oldalán láthatók.
3.3 Az árak változhatnak. Ellenőrizze az utolsó eladási árat a megrendelőlap (megrendelés) elküldése előtt.
3.4 Az olyan országokból és címekről a weboldalon leadott megrendelések, amelyekbe a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. nem tud szállítani, automatikusan törlésre kerülnek.
3.5 A fogyasztóvédelmi törvényeknek megfelelően Ön felel a lavunda.hu oldalon vásárolt termékek értékcsökkenéséért, amely a termékek rendeltetésétől eltérő használatából ered. Ezért, ha Ön úgy dönt, hogy él a megvásárolt termékek visszaküldésére vonatkozó jogával, a LAVUNDA jogosult a visszaküldött termékeket nem elfogadni, illetve az eredeti állapotukhoz képest megváltozott vagy sérült megvásárolt termékekért kifizetett összegeket nem teljes mértékben visszatéríteni.

4. Fizetések
4.1 A termékek árát, valamint a szállítási és szállítási költségeket a megrendelőlapon feltüntetett eljárások valamelyikének megfelelően kell megfizetni. Önt semmilyen körülmények között nem terheli magasabb összeg, mint az Eladó által az Ön által előre kiválasztott fizetési módhoz megadott érték.
4.2 Hitel- vagy bankkártyával történő fizetés esetén minden adat (például a kártyaszám vagy a lejárati dátum) titkosított protokollon keresztül kerül elküldésre az adott bankhoz, amely távoli elektronikus fizetési szolgáltatásokat nyújt, anélkül, hogy harmadik fél hozzáférhetne ezekhez a szolgáltatásokhoz. Ezeket az adatokat a DongGuan City YunLing Electronic Technology co., ltd. nem használja fel másra, mint a termék megvásárlására vagy a visszatérítési folyamatra, amikor a terméket az Ön termékvisszavételi jogának megfelelően visszaküldi, vagy csalást jelent a rendőrségnek.

5. Promóciós kódok
5.1 A promóciós kódok olyan személyre szabott kódok, amelyek lehetővé teszik, hogy a lavunda.hu-n történő vásárláshoz kapcsolódó kedvezményeket vehessen igénybe.
5.2 A promóciós kódok semmilyen körülmények között nem válthatók pénzre;

6. A visszaküldési jogot a fogyasztóvédelmi törvények szabályozzák.
6.1 A fogyasztóvédelmi törvényeknek megfelelően a lavunda.hu weboldalon vásárolt termékeket a kézhezvételtől számított tizennégy (14) napon belül büntetés és indoklás nélkül visszaküldheti.
6.2 Az elállási jogának gyakorlását követően a termékeket futárszolgálat útján kell visszaküldenie az eladónak attól a naptól számított tizennégy (14) napon belül, amikor értesítette az eladót arról, hogy el kíván állni a szerződéstől (a vásárlástól).

7. Törvény
7.1. A jelen Általános Szerződési Feltételekre a bolgár jog az irányadó.

8. Felelősség (kártérítés)
A honlapon a lavunda.hu kozmetikai termékekben felhasznált összetevőkre vonatkozó információk nem tekinthetők és nem értelmezhetők a kozmetikai termék használatára vonatkozó tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Ha kérdése van egy kozmetikai termék használatával kapcsolatban, kérjük, olvassa el a termék címkéjét , lépjen kapcsolatba velünk vagy forduljon orvoshoz.

A weboldal használatával Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a weboldalon megjelenített információk, beleértve a szakértők vagy orvosok által nyújtott információkat is, kizárólag általános felvilágosító célokat szolgálnak. Termékeink nem okozhatnak egészségügyi problémákat. Saját belátása szerint mindig kérjen tanácsot egy egészségügyi szakembertől vagy más szakképzett segítségtől bármilyen egészségügyi állapottal kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban.

Az ezen a weboldalon közölt bármely információra saját felelősségére hagyatkozhat!

9. Módosítások és frissítések
Az Általános Szerződési Feltételek új törvények, előírások vagy egyéb okok miatt módosulhatnak. Az új Általános Szerződési Feltételek a lavunda.hu weboldalon való közzétételük napjától érvényesnek tekintendők.

A közzététel dátuma: 2021. 10. 09.

Utánvételes fizetés

Garantáltan biztonságos fizetés a megrendelés kézhezvételekor

Szállítás GLS futárszolgálattal 2-5 munkanapon belül

Mindig gyors szállítás megbízható futárunkkal: a GLS-sel

100%-os biztonságos fizetés készpénzzel vagy bankkártyával!

Ügyfeleink elégedettsége az első számú prioritásunk!

+36 1 445 3893

Kérdése van? Telefonon hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között állunk rendelkezésére. Továbbá emailben bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.